Week 4 alweer!
Door: ellenyvette
Blijf op de hoogte en volg Ellen & Yvette
21 November 2010 | Australië, Melbourne
Hello everybody!
Deze week hebben we weer heerlijk gebeld. Het is wel vol te houden maar toen het woensdag mooi weer werd keken we wel smachtend uit het raam. Het enige uurtje in de zon is tijdens de lunchpauze dus dat vinden we wel jammer. We hebben inmiddels een aardig NLs meisje leren kennen. Ze heet Maud en ze komt uit Groningen. Met haar zijn we woensdag lekker op Chapel street uit eten geweest. Het is echt een heel leuke straat met allemaal restaurantjes en cafe's en winkeltjes, we waren er nog niet eerder geweest. We hebben in gegeten in een heel gezellig en schattig restaurantje, 'The Yellow Bird'. Ellen had een chickenburger, Yvette een Chiliburger en Maud eggplant (aubergine) met gesmolten mozarrella. Donderdag weer werken en toen 's avonds met mensen van het huis naar The Base geweest. Dat is een hostel met beneden een bar en dj. Het was Ladies night dus we kregen gratis drank en lichtgevende verf op ons hoofd. Het was superdruk en er was een wet-T-shirt competition. Wij deden niet mee hoor.. Vrijdag was echt een lange dag. Helaas hadden we niet genoeg sales voor de break gemaakt (want met 3 sales krijg je gratis lunch) en na het gebruikelijke biertje op het werk zijn we naar huis gegaan. Zaterdag was het gelukkig supermooi weer dus we hebben lekker op het strand gelegen en 's avonds met het huis geBBQt. Een jongen uit New York was naar de Queen Victoria market geweest en hij had allemaal vlees en groenten gekocht. Supergezellig 's avonds met iedereen in de tuin aan de hamburgers. Daarna gingen we flip-a-cup spelen. Dat is een drankspelletje waarbij je je plastic beker op de kop moet wippen. Het is stressvol maar grappig. Daarna gingen we naar een concert in een buiten-bar bij het strand. Onze spaanse huigenoot speelde daar in de live-band op de bongo. Het was echt supergoed. Vandaag chillen we lekker bij het huis en nemen we straks een duik in het zwembad. Vanmiddag hebben we met onze oude Zweedse kamergenoten uit het hostel afgesproken om Harry Potter 7 te kijken. Zin in!! Morgen helaas weer beginnen aan een nieuwe week vol met bellen. Op naar het volgende weekend..
21 November 2010 - 08:21
Remco:
Jullie hebben een leuk leven daar, zo te horen. En volgende week voor de bonus en 5x free lunch! Succes! -
21 November 2010 - 09:25
Coco:
nou hier issie dan hoor! de lang verwachte reactie!
echt superleuk eigenlijk al die berichtjes en met het schrijftalent van lowensteyn (met assistentie van el) kan de pret natuurlijk helemaal niet op
de details over wie welke burger! geniaal! :p
en nu al hp 7 gezien! man die heb ik hier nog geeneens gezien! volgend jaar komt er waarschijnlijk een marathon hp in de bioscopen kunnen we mooi meedoen
echt wel chille mensen die jullie daar ontmoeten, lekker meepartyen bbq mexicaans en nu een nederlandse, klinkt goed girls
nou ik spreek jullie snel weer! xoxo -
21 November 2010 - 09:41
Oma Opa:
Lieve beidjes,
Naast het wat saaie bellen hebben jullie ook hele leuke dingen zeg.Dat zouden jullie thuis niet beleven.Hier is het stralend weer en ik heb vanmorgen weer zoals gebruikelijk mijn wandeling in het park gemaakt.Wel koud maar lekker loopweer.Het is dan nog heel stil.Zo zouden we het graag willen houden.
Harry Potter volg ik al lang niet meer en ik had niet anders verwacht dat hij ook bij jullie zou zijn.De treinen rijden weer, sneller dan verwacht.
Jullie weten waarvoor jullie werken en het is hier niet voor lang Geld verzoet de arbeid.!!Lekker shoppen en een heerlijk vooruitzicht de volgende maand Vakantie en hoe.!
Liefs van ons allebei
Oma.. -
21 November 2010 - 12:20
Joeri:
leuk om dit weer te lezen meiden! je ontmoet er een hoop mensen. dat is 1 van de mooiste dingen. ;) belse! -
21 November 2010 - 13:34
Annick:
En waarom deden jullie niet mee aan de wet t-shirtcontest?! ;)
Het klinkt allemaal geweldig! Er moet nou eenmaal ook geld verdient worden om verder te kunnen reizen.. Dus geniet er nog even van en hopelijk haal je die gratis lunch af en toe nog binnen. Liefs! -
21 November 2010 - 17:25
Jolien:
Chicks! Ik ben gisteren ook naar Harry Potter 7 geweest. Was leuk alleen jammer van dat open eind haha. Nou zo te horen hebben jullie het prima naar je zin. Succes met bellen morgen en geniete van het mooie weer
x -
22 November 2010 - 05:14
El En Yv:
hee mensen! WOW EINDELIJK EEN REACTIE VAN COCO! haha en over dat schrijftalent.. ik citeer en yvette typt allen maar joh. dat ga ik toch niet zelf doen? we zijn nu aan het werk.. saaaaai! het is inderdaad leuk om allemaal mensen te ontmoeten hier maar we missen jullie ook hoor! -
22 November 2010 - 09:39
Cees En Anneke:
Hé dames. Leuke foto aan het strand.
In Nederland dromen we daar van. Wij geniet nu van de pepernoten en gevulde speculaas. Oom Jan uit Amerika komt voor anderhalve week over uit Amerika. -
22 November 2010 - 12:15
Tom:
Prachtig verslag weer dames! Heerlijk dat jullie zo genieten. Leuk hoor dat contrast van lekker zwmmen en naar het strand gaan, terwijl wij hier vernikkelen (alhoewel zondag stralend weer was) en mogelijk deze week sneeuw komt....
Ja Jolien is naar Harry Potter geweest in Ede met de twingo..... al moest ze rond 1 uur 's nachts terugrijden ook dat liep weer goed af.
Laat even weten of jullie deze week wel een gratis lunch hebben verdiend!
ik blijf het overigens wel knap vinden dat jullie nog zoveel verkopen in een vreemde taal en als buitenlanders.
Succes, geniet en blijf schrijven!
Groet,
Tom -
22 November 2010 - 12:15
Tom:
Laat even weten of jullie deze week wel een gratis lunch hebben verdiend!
Succes, geniet en blijf schrijven!
Groet,
Tom -
22 November 2010 - 12:16
Tom:
hoe kan dat nou weer, zo mooi schrijf ik toch niet dat het dubbel wordt geplaatst......... -
22 November 2010 - 20:20
Andrea:
Eindelijk tijd voor mij om jullie bericht te lezen. Ik ken dat gevoel van mooi weer en moeten werken. Gisteren (zondag) was het hier stralend koud weer. Als je dan de hele dag binnen zit is dat wel jammer. Maar goed jullie hebben nog veel vrije tijd in het vooruitzicht. Ik denk dat ik ook maar even een zonvakantie ga boeken. Als ik jullie foto's zie wil ik ook de warmte opzoeken!
24 November 2010 - 20:02
Anneloes:
hello aussies,
hp was zeker een succes maar nu smachten we naar part 2!!!
ell, ik zal wel de groetjes van jou doen aan onze ome jan (: haha
nog 207 dagen.. ik kijk er nu al naar uit.